Over Hondentraining Direct

Over Ingrid Maassen

Elke combinatie is uniek! En dat maakt het werken met hond en eigenaar zo leuk. 

Mijn naam is Ingrid Maassen en ik ben eigenaar van “Hondentraining direct” en gediplomeerd gedragstherapeut voor honden.

Zelf ben ik naast gedragstherapeut ook actief in de IGP sport en het speur- en zoekwerk. Lena (rechts op de foto) was een door de overheid gediplomeerde reddingshond en dus officieel inzetbaar. Kess (links op de foto) is een narcotica detectiehond.

In april 2014 heb ik Werken met je hond opgericht. Hiermee heb ik (uiteraard samen met mijn collega’s) het detectiewerk voor hondeneigenaren op de kaart gezet. En hier ben ik best trots op. In januari 2021 is Werken met je hond verkocht zodat ik tijd had voor een nieuwe uitdaging: Hondentraining Direct in Vaassen. 

Ik wil mij met name gaan richten op privélessen voor pups, pubers en volwassen honden op het gebied van gehoorzaamheid, fitness, zoek-en speurwerk en gedragsproblemen. 

Maatwerk en persoonlijk advies

Hondentraining Direct geeft kleinschalig les. De lessen worden dus of in duo vorm of in privé vorm aangeboden. 

Je kunt dan gericht werken aan zaken die jij belangrijk vindt. Dit allemaal onder deskundige begeleiding. 

 

Gedrag

Werk onder deskundige begeleidingaan probleem gedrag van jouw hond

Opvoeding

Werk met jouw pup of puber aan dingen die jullie belangrijk vinden. Zoals netjes meelopen tijdens het wandelen of hier komen.

zoek- en speurtraining

Zet jouw hond aan het werk met zijn neus. Wist je dat 5 minuten neuswerk gelijk staat aan een half uur lopen?

Interesse?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.